8. klasse på efterskole

8. klasse på Tommerup Efterskole er for dig, der er klar til at komme videre – fagligt og modenhedsmæssigt.

Vi går i dybden med fagenes indhold og metoder, så du bliver klar til 9. klasses forventninger og krav.

Det forventer vi

Du skal være klar på et efterskoleår med det hele: Roomies, nye kammerater og en fritid med mange aktiviteter. Det gør, at du kommer til at udvikle dig personligt.

Hvis du er klar – så er vi også!

Fokus på

Mere om 8. klasse på efterskole

Dit udbytte

Du bliver mere klar til 9. klasses faglige udfordringer – og et mere modent menneske. Det lyder da godt, ikke?

Vi forventer

At du er positivt indstillet og selv er med til at skabe et godt år for dig selv og dine kammerater – både fagligt og i fritiden.

Optagelse

Før du kan blive optaget skal du på besøg på Tommerup Efterskole. Du bliver vist rundt og snakker med én fra skolens ledelse. Dagen efter får du at vide, om du kan starte.

Ring til os på 6476 1012 eller book dit besøg her.

8. klasse lyder spændende

Efterskoleliv på video