8. klasse

for dig, der er klar

8. klasse

8. klasse på Tommerup Efterskole er for dig, der er klar til at komme videre – fagligt og menneskeligt.

Vi går i dybden med fagenes indhold og metoder, så du bliver klar til 9. klasses forventninger og krav.
Du skal være klar på et efterskoleår med det hele: Roomies, nye kammerater og en fritid med mange aktiviteter. Det gør, at du kommer til at udvikle dig personligt.

Hvis du er klar – så er vi også!

Dit udbytte

Du bliver mere klar til 9. klasses faglige udfordringer – og et mere modent menneske. Det lyder da godt, ikke?

Vi forventer

At du er positivt indstillet og selv er med til at skabe et godt år for dig selv og dine kammerater – både fagligt og i fritiden.

Optagelse

Før du kan blive optaget skal du på besøg på Tommerup Efterskole. Du bliver vist rundt og snakker med én fra skolens ledelse. Dagen efter får du at vide, om du kan starte.

Ring til os på 6476 1012 og book dit besøg.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️