til dig, der vil videre

Der er plads til fordybelse – og til at du arbejder med!

9. klasse på Tommerup Efterskole handler om at klæde dig bedst muligt på til ungdomsuddannelserne. På Tommerup sker der en hel del mere end i en almindelig skole, som du måske kender den.

På Tommerup Efterskole kommer vi hele vejen rundt om dig og dine kammerater. Man bliver mere sikre på sine faglige og personlige styrker og udfordringer.

Måske opdager du det ikke undervejs – men når du er færdig med 9. klasse på Tommerup Efterskole, er du mere klar til livets udfordringer. Måske endda mere klar, end du turde håbe på.

Skal vi prøve?

9. klasse Tommerup Efterskole

Dit udbytte

Du bliver mere klar til de kommende års udfordringer – fagligt og menneskeligt.

Vi forventer

At du giver den gas! Både i timerne og fritiden. Der skal nok blive tid til at slappe af også.

Optagelse

Før du kan blive optaget, skal du på besøg på Tommerup Efterskole. Du bliver vist rundt og snakker med én fra skolens ledelse. Dagen efter får du at vide, om du kan starte.

Ring til os på 6476 1012 og book dit besøg.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️