til dig, der vil videre

Der er plads til fordybelse – og til at du arbejder med!

9. klasse på Tommerup Efterskole handler om at klæde dig bedst muligt på til ungdomsuddannelserne. På Tommerup sker der en hel del mere end i en almindelig skole, som du måske kender den.

På Tommerup Efterskole kommer vi hele vejen rundt om dig og dine kammerater. Man bliver mere sikre på sine faglige og personlige styrker og udfordringer.

Måske opdager du det ikke undervejs – men når du er færdig med 9. klasse på Tommerup Efterskole, er du mere klar til livets udfordringer. Måske endda mere klar, end du turde håbe på.

Skal vi prøve?

9. klasse Tommerup Efterskole

Dit udbytte

Du bliver mere klar til de kommende års udfordringer – fagligt og menneskeligt.

Vi forventer

At du giver den gas! Både i timerne og fritiden. Der skal nok blive tid til at slappe af også.

Optagelse

Før du kan blive optaget, skal du på besøg på Tommerup Efterskole. Du bliver vist rundt og snakker med én fra skolens ledelse. Dagen efter får du at vide, om du kan starte.

Ring til os på 6476 1012 og book dit besøg.

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.

Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍

Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?

#te1819

Nanna og Julie se lige jeres skønne lillebror Simon. 👍❤️

Det var godt💗💗💗💗

1 day ago

Vi er i gang med musical-ugen for #te1819 - og I kan godt glæde jer 🙂

#TommerupEfterskole opfører "Midt om Natten - the musical" for fuldt udtræk med danse- og teaterinstruktører, fuld smadr på lys und alles 👍💪

Musicalen er en hyldest til Kim Larsen, som vi alle mistede for kort tid siden.

DATOERNE ER
Torsdag den 22. november kl. 19.30 for lokalområdet, gamle elever, kommende elever, forældre og de, der ikke kan fredage.

Fredag den 23. november kl. 10 for lokalområdets skoler.

Fredag den 23. november kl. 19.30 for forældre, søskende og bedsteforældre.

Vi glæder os 👏

Vi glæder os til at komme fredag 🎶🎭

Det ville jeg gerne se - men der er desværre alt for langt

Vi glæder os også til at opleve skolen elever udfolde sig på de skrå brædder, også dig Anders Rose Jensen

1 day ago

Vores helt egen Tóki fra elevholdet #te1819 har lavet plakaten - flot, ikke?! 🙂

Hvordan bestiller vi billetter til den 23/11, forældre forestillingen?

Vi glæder os helt fantastisk meget 😊 😊

#TommerupEfterskole har KFUM og KFUK i Danmark som en del af sit organisatoriske bagland: Én af landets største børne- og ungdomsbevægelser. KFUM og KFUK arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge over hele landet.

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TE'ere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af 🙂 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TEere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af :-) 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

#te0809

Hmm - KFUM og KFUK er heldige at de har fået fat i nogle af de bedste, smukkeste og klogeste unge mennesker i Danmark - og fuldstændig tilfældigt er det også snuskebasser 😉

Stolt bliver jeg.... også selv om jeg “kun” har været med i godt 4 år....