cambridge m.v.

valgfag for dig, der vil lidt mere

Boglige valgfag

Cambridge English

If you enjoy using the English language, then this is a great opportunity to get even better. You will also get an official certificate from Cambridge which is recognised the world over, when you have completed the course. 90 minutes each week. There is an extra cost of 1.000kr for this subject.

Cambridge Mathematics

If you enjoy Mathematics and would like to learn how to do it in English, then this could be a course that you would like. It will also be useful if you are thinking of studying Maths A at Gynmasium in the future. You will get an official certificate from Cambridge which is recognised the world over, when you have completed the course. 90 minutes each week. There is an extra cost of 1.000kr for this subject.

Tysk på Tommerup Efterskole i 10. Klasse – For begge hold gælder følgende:

Vi læser tekster, snakker om dem, ser film, har praktiske øvelser, hvor vi prøver os frem og leger med sproget. Vi gør “spøgelset” tysk grammatik til “nå, er det bare det.” Vi snakker om forskelle og ligheder mellem dansk og tysk kultur.
Sidst, men ikke mindst får du sproglig selvtillid i forhold til at turde sige noget på tysk.

To timers tysk:
Her arbejdes der grundigt med at vedligeholde det tyske, primært mundtligt, men også skriftligt.
Her har du ikke mulighed for at gå til 10. klasse eksamen, hverken skriftligt eller mundtligt.

Fire timers tysk:
Her er der mulighed for og tid til fordybelse – både mundtligt og skriftligt.
Her bliver du godt forberedt i forhold til, hvis du vil fortsætte med faget på en gymnasial uddannelse. Her arbejdes der også hen mod 10. klasses eksamen i både skriftligt og mundtligt.

Dansk som andetsprog
Er for dig, der ikke har dansk som modersmål og som har brug for at give dine danskkundskaber lidt ekstra fokus. Derudover vil der blive arbejdet med den danske kultur og det danske samfund.

Fysik – 10. klasse

Vi arbejder frem mod folkeskolens 10.-klassesprøve i faget. Undervejs i faget undersøges forskellige naturvidenskabelige fænomener; dette gøres både ved, at I selv opstiller hypoteser og forsøg, og ved at vi arbejder med de teorier, som er herskende på området i dag. Faget forbereder dig rigtig godt til fysik og kemi på ungdomsuddannelserne.

Så mange timer kan du få

4 timer om ugen i tysk. 2 timer om ugen for de øvrige fag.

Dit udbytte

Du bliver meget bedre til din fag (hvis du bestiller noget), og kan tage den afsluttende prøve.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen. Vi skal lære noget, så det kan godt blive lidt hårdt ind i mellem.

22 hours ago

Event-maker er et lederuddannelses-valgfag, som du kan få på #TommerupEfterskole. Vi udbyder den i samarbejde med KFUM og KFUK i Danmark Odense afdeling. Her ser du billeder fra et af de tre weekend-moduler, hvor vi har besøg af bestyrelseskvinde m.m. Helle Jakobsen.. Brian Nuller Hansen styrer de daglige løjer på holdet 👍 #te1819 ... See MoreSee Less

Thea Oldrup

“Jeg hedder Christina og er 15 år. Jeg er i gang med mit andet år på #tommerupefterskole. Jeg valgte TE, fordi der er den bedste efterskole. Vi har det bedste fællesskab, og man kan se, at vi alle elsker at være her. På TE har jeg fodbold som linjefag, og det er bare fedt! Jeg går i 10. UP, som er en klasse uden prøver. Vi har ikke fokus på karakterer, men på hvordan vi udvikler os.” #te1819 ... See MoreSee Less

Christina Sørensen Vanvittigt

Christina Sørensen luksus

HOLD DA KÆFT CHRISSER!!!! Der er en der er blevet FAME😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

Christina Sørensen hands down, verdens bedste instagrammer!

Smukke dig ❤️

Thea Oldrup

+ View more comments

2 days ago

Der sker altid noget spændende, sjovt eller skørt på #TommerupEfterskole, når vi har fri. Denne weekend pakkede nogle af pigerne (og Brian Nuller Hansen!) haven ind i... wrap! Det så ret fedt ud. Hvis du er i tvivl, kan vi fortælle dig, at det er kunst 🙂 #te1819

PS: Husk Efterskolernes Dag den 30. september 11 - 17 🙂

Hvorfor har Søren Snogdal-Bech egentlig mikrofonen i skægget? Få svar her. Søren underviser på TEATER-LINJEN - du kan møde ham på EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 11 - 17 🙂
#tommerupefterskole #te1819

Freja Bech Fuck du er lækker haha

Noah og vi gør det endnu en gang :))))

PIGE-LIV på #TommerupEfterskole - hvordan er det? Camilla (alias Camping) tog ud for at undersøge 👍 #te1819 ... See MoreSee Less

Camilla Camping Andersen ild journalist

Lærke Haugaard hvor er du grim smukke

Fuck du er nuttet Camilla Camping!