cambridge m.v.

valgfag for dig, der vil lidt mere

Boglige valgfag

Cambridge English

If you enjoy using the English language, then this is a great opportunity to get even better. You will also get an official certificate from Cambridge which is recognised the world over, when you have completed the course. 90 minutes each week. There is an extra cost of 1.000kr for this subject.

Cambridge Mathematics

If you enjoy Mathematics and would like to learn how to do it in English, then this could be a course that you would like. It will also be useful if you are thinking of studying Maths A at Gynmasium in the future. You will get an official certificate from Cambridge which is recognised the world over, when you have completed the course. 90 minutes each week. There is an extra cost of 1.000kr for this subject.

Tysk på Tommerup Efterskole i 10. Klasse – For begge hold gælder følgende:

Vi læser tekster, snakker om dem, ser film, har praktiske øvelser, hvor vi prøver os frem og leger med sproget. Vi gør “spøgelset” tysk grammatik til “nå, er det bare det.” Vi snakker om forskelle og ligheder mellem dansk og tysk kultur.
Sidst, men ikke mindst får du sproglig selvtillid i forhold til at turde sige noget på tysk.

To timers tysk:
Her arbejdes der grundigt med at vedligeholde det tyske, primært mundtligt, men også skriftligt.
Her har du ikke mulighed for at gå til 10. klasse eksamen, hverken skriftligt eller mundtligt.

Fire timers tysk:
Her er der mulighed for og tid til fordybelse – både mundtligt og skriftligt.
Her bliver du godt forberedt i forhold til, hvis du vil fortsætte med faget på en gymnasial uddannelse. Her arbejdes der også hen mod 10. klasses eksamen i både skriftligt og mundtligt.

Dansk som andetsprog
Er for dig, der ikke har dansk som modersmål og som har brug for at give dine danskkundskaber lidt ekstra fokus. Derudover vil der blive arbejdet med den danske kultur og det danske samfund.

Fysik – 10. klasse

Vi arbejder frem mod folkeskolens 10.-klassesprøve i faget. Undervejs i faget undersøges forskellige naturvidenskabelige fænomener; dette gøres både ved, at I selv opstiller hypoteser og forsøg, og ved at vi arbejder med de teorier, som er herskende på området i dag. Faget forbereder dig rigtig godt til fysik og kemi på ungdomsuddannelserne.

Så mange timer kan du få

4 timer om ugen i tysk. 2 timer om ugen for de øvrige fag.

Dit udbytte

Du bliver meget bedre til din fag (hvis du bestiller noget), og kan tage den afsluttende prøve.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen. Vi skal lære noget, så det kan godt blive lidt hårdt ind i mellem.

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.

Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍

Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?

#te1819

Nanna og Julie se lige jeres skønne lillebror Simon. 👍❤️

Det var godt💗💗💗💗

1 day ago

Vi er i gang med musical-ugen for #te1819 - og I kan godt glæde jer 🙂

#TommerupEfterskole opfører "Midt om Natten - the musical" for fuldt udtræk med danse- og teaterinstruktører, fuld smadr på lys und alles 👍💪

Musicalen er en hyldest til Kim Larsen, som vi alle mistede for kort tid siden.

DATOERNE ER
Torsdag den 22. november kl. 19.30 for lokalområdet, gamle elever, kommende elever, forældre og de, der ikke kan fredage.

Fredag den 23. november kl. 10 for lokalområdets skoler.

Fredag den 23. november kl. 19.30 for forældre, søskende og bedsteforældre.

Vi glæder os 👏

Vi glæder os til at komme fredag 🎶🎭

Det ville jeg gerne se - men der er desværre alt for langt

Vi glæder os også til at opleve skolen elever udfolde sig på de skrå brædder, også dig Anders Rose Jensen

1 day ago

Vores helt egen Tóki fra elevholdet #te1819 har lavet plakaten - flot, ikke?! 🙂

Hvordan bestiller vi billetter til den 23/11, forældre forestillingen?

Vi glæder os helt fantastisk meget 😊 😊

#TommerupEfterskole har KFUM og KFUK i Danmark som en del af sit organisatoriske bagland: Én af landets største børne- og ungdomsbevægelser. KFUM og KFUK arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge over hele landet.

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TE'ere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af 🙂 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TEere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af :-) 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

#te0809

Hmm - KFUM og KFUK er heldige at de har fået fat i nogle af de bedste, smukkeste og klogeste unge mennesker i Danmark - og fuldstændig tilfældigt er det også snuskebasser 😉

Stolt bliver jeg.... også selv om jeg “kun” har været med i godt 4 år....