cambridge m.v.

valgfag for dig, der vil lidt mere

Boglige valgfag

Cambridge English

If you enjoy using the English language, then this is a great opportunity to get even better. You will also get an official certificate from Cambridge which is recognised the world over, when you have completed the course. 90 minutes each week. There is an extra cost of 1.000kr for this subject.

Cambridge Mathematics

If you enjoy Mathematics and would like to learn how to do it in English, then this could be a course that you would like. It will also be useful if you are thinking of studying Maths A at Gynmasium in the future. You will get an official certificate from Cambridge which is recognised the world over, when you have completed the course. 90 minutes each week. There is an extra cost of 1.000kr for this subject.

Tysk på Tommerup Efterskole i 10. Klasse – For begge hold gælder følgende:

Vi læser tekster, snakker om dem, ser film, har praktiske øvelser, hvor vi prøver os frem og leger med sproget. Vi gør “spøgelset” tysk grammatik til “nå, er det bare det.” Vi snakker om forskelle og ligheder mellem dansk og tysk kultur.
Sidst, men ikke mindst får du sproglig selvtillid i forhold til at turde sige noget på tysk.

To timers tysk:
Her arbejdes der grundigt med at vedligeholde det tyske, primært mundtligt, men også skriftligt.
Her har du ikke mulighed for at gå til 10. klasse eksamen, hverken skriftligt eller mundtligt.

Fire timers tysk:
Her er der mulighed for og tid til fordybelse – både mundtligt og skriftligt.
Her bliver du godt forberedt i forhold til, hvis du vil fortsætte med faget på en gymnasial uddannelse. Her arbejdes der også hen mod 10. klasses eksamen i både skriftligt og mundtligt.

Dansk som andetsprog
Er for dig, der ikke har dansk som modersmål og som har brug for at give dine danskkundskaber lidt ekstra fokus. Derudover vil der blive arbejdet med den danske kultur og det danske samfund.

Fysik – 10. klasse

Vi arbejder frem mod folkeskolens 10.-klassesprøve i faget. Undervejs i faget undersøges forskellige naturvidenskabelige fænomener; dette gøres både ved, at I selv opstiller hypoteser og forsøg, og ved at vi arbejder med de teorier, som er herskende på området i dag. Faget forbereder dig rigtig godt til fysik og kemi på ungdomsuddannelserne.

Så mange timer kan du få

4 timer om ugen i tysk. 2 timer om ugen for de øvrige fag.

Dit udbytte

Du bliver meget bedre til din fag (hvis du bestiller noget), og kan tage den afsluttende prøve.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen. Vi skal lære noget, så det kan godt blive lidt hårdt ind i mellem.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️