Danmarksindsamling 2018. Elever fik forstander Peter Munk Povlsen til at rappe – og så havnede han både i avisen og på DR 1.

Danmarksindsamling 2018 støttes selvfølgelig af Tommerup Efterskole. Fordi vores seje elever var hurtigt ude, fik vores video flest stemmer og samlede flest penge ind, da DR skulle vælge, hvem der skal repræsentere efterskolerne ved Danmarksindsamlingen den 3. februar 2018.

Forstander Peter Munk Povlsen optræder derfor sammen med værterne Lise Rønne og Christian Degn til et forrygende indsamlings-show.

Se mere om showet og indsamlingen her (klik på linket og tryk play, så finder den automatisk det rigtige sted – ellers er det 3.34.40).

Fyens.dk dækker historien her.

OPDATERING 3. FEBRUAR 2018 – se Peter på DR1 i det store indsamlingsshow

Tommerup Efterskole vandt ikke battlen – og Peter måtte tage en spand vand. Men til gengæld fik vi samlet en masse penge ind til børn, som har brug for det. Sejt gået, Peter – og virkelig sejt gået, kære elever !!

Se eller gense de tre forstandere og klip fra efterskole-filmene på DR1 lige her (klik på linket og tryk play, så finder afspilleren selv det rigtige sted – ellers er det 3.34.40).

Og se lige Peter give den gas igen her. Det er da.. for fedt, ikke?

#Danmarksindsamling forstander-battle

Forstander Peter Munk Povlsen er i fjernsynet. På DR1 lørdag den 3. februar kl. 19 til #Danmarksindsamling med Lise Rønne og Christian Degn. Sms "skole 199" til 1212 og støt med en flad 20'er. Støt så flere får en fair chance. Støt så #TommerupEfterskole vinder årets forstander-battle.Fik du set artiklen på Fyens.dk https://www.fyens.dk/assens/Danmarksindsamling-Elever-fik-efterskoleforstander-med-paa-at-rappe/artikel/3227226

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Fredag den 2. februar 2018