din hverdag

dagligdagen på Tommerup

Din hverdag

Hverdag på Tommerup Efterskole er præget af, at vi lever i et stort fællesskab. Lige fra din roomie på gangen over kontaktgrupperne til det helt store fællesskab i spise- og foredragssalen.

Derfor har vi godt styr på skemaer og planlægning, så hverdagen kan fungere godt på tværs af klasser, valgfag, linjer og alt det andet.

Du skal være indstillet på en tæt pakket hverdag og på, at der sker noget næsten hele tiden. Du skal også være indstillet på, at du nok bliver rigtig, rigtig træt ind i mellem – og særligt i starten.

I de fleste weekender er der mere tid til at slappe af, hvis du vælger at bliver på skolen. Det er du velkommen til – det er rigtig, rigtig hyggeligt.

Morgen

Der er morgenmad fra kl. 7 – og du skal være der seneste 7.10. Et vækkeur er godt. Kl. 7.20 gennemgår vi, at skolen er ren og rar at være på. Kl. 8 er der morgensang og kl. 8.15 starter skolen.

Formiddag

I løbet af formiddagen er der pause med servering og fortælletime inden middag, som vi spiser kl. 12.

Eftermiddag

Om eftermiddag er der timer (skolefag, valgfag og linjefag) indtil 17.50. Her er også stilletime, så du kan få lavet dine lektier.

Aften

Vi starter aftenen med aftensmad kl. 18. Kl. 20.45 er der aftenkaffe og kl. 21.30 er der aftensang. Når klokken bliver 22, skal du være på din egen gang. Kl. 22.30 er det godnat på dit eget værelse, og kl. 23 skal lys og skærme slukkes.

Onsdag og fredag…

… er anderledes. Onsdag er der husmøde, kontaktgruppemøde, rengøring og valgfag. Fredag er kortere – her begynder weekenden kl. 14.30 med 20 minutters fælles afslutning i foredragssalen.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️