eSport

vi gamer – i fællesskab

eSport

Er du gamer? Så er vi game! Esport er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark, og på Tommerup Efterskole er vi med helt fremme.

Vi ved, at eSport har meget at byde på, og derfor har vi bygget helt nye faciliteter, så du får de bedste muligheder for at udvikle dig.

På Tommerup Efterskole arbejder vi primært med CS:GO og League of Legends. Men der er også mulighed for at prøve kræfter med Hearthstone, Overwatch og Playerunknown’s Battlegrounds mfl.

Du vil komme til at arbejde med:

• Strategi
  • Teknik/Mechanics
  • Samarbejde
  • Teamudvikling
  • Spilteori
  • Fysisk træning

Vi deltager i turneringer online og ved forskellige LAN events over hele landet. Derfor skal du være forberedt på at flere weekender vil blive brugt på LAN og turneringer.

Du kommer til at møde en masse nye unge mennesker med samme interesse og passion for eSport. Det er fedt at game – og det er endnu federe at game i fællesskab!

Ugentlige timer

Du får 6 timers undervisning om ugen – og mulighed for at deltage i stævner m.v.

Grej

Vi har selvfølgelig et rigtig stærkt trådløst netværk på skolen. Derudover har vi det, der skal til, for at få det hele til at spille maks. Du skal have din egen computer med.

Optagelse

eSport er seriøst. Det er for dig, der tager din interesse alvorligt. Hvis du gerne vil udvikle dig som gamer og dele din interesse med flere – ja, så er eSport lige dig.

1 week ago

1 week ago

#TommerupEfterskole i farver ❤️ Fra dagens sponsorløb til fordel for Cambodia YMCA's arbejde med hjemløse børn. Flot arrangeret af Verdensborgerlinjen - løbet af hele #te1819. Rigtig god efterårsferie! 😀 ... See MoreSee Less

Snart er det efterårsferie - første pause i #efterskolelivet. Her kommer et lille tilbageblik 😀 MEN MEN MEN: før vi går på ferie, skal vi have SPONSORLØB til fordel for YMCA i Cambodja - så vi er max klar på #TommerupEfterskole, selvom det snart er ferie. #te1819 ... See MoreSee Less

Ingeborg “hold nu kæft Lars”

Ingeborg Thormann Nielsen Fame!!

Når vi siger "outdoor" og "kano," så siger vi også, at nogen skal i vandet. Sådan er det bare 😉 Det kom en del skønne te'ere den anden dag i smukt efterårsvejr.

God weekend 🙂

#TommerupEfterskole #te1819

Stine Katrine Jonas Marcus HAHAHA, det er godkendt

Stine, nu har du jo også fået en del træning fra Kanomester Henrik

det ser prof ud. Bruger I stunt men?

Jonathan Hansen Theil ser godt ud

Ingeborg Nicky det var en hyggelig tur

Søren Snogdal-Bech gad vide om min regnjakke mon var der?😮😂😝

det sædvanlige svar er - "skaf et billede" - men de er faktisk flyttet til et andet sted 😉