elevforeningen

det er her, det for alvor begynder

Tommerup Høj- og Efterskoles Elevforeningen er én af landets største. Tusindvis af elever har været igennem skolen – og for rigtig mange er det blevet til et livslangt fællesskab med dem, de engang var høj- og efterskolekammerater med.

Elevforeningen er et stort fællesskab, hvor “ånden fra Tommerup” lever videre. Det er lidt højtideligt, når vi mødes – og rigtig, rigtig sjovt.
Som noget nyt kan du de første år efter efterskoleopholdet komme til TE-selskab og komme godt i gang som TE’er. Det er du hele livet!

“Efterskoleåret stopper ikke i juli… slet ikke!”

Som elev på TE bliver du en del af et fællesskab sammen med alle dem, som tidligere har gået på skolen. Netop dét fællesskab, er elevforeningen sat i verden for at fastholde og udvide. Elevforeningen afholder arrangementer for dig, efter du er stoppet på skolen, og giver dig sideløbende mulighed for at følge med i, hvad der rører sig på skolen netop nu!

Elevforeningen er vigtig…

… som bagland for skolen. Elevforeningen er med i den kreds, der opstiller bestyrelsen og sørger for, at Tommerup Efterskole lever videre – og bliver ved med at være sig selv.

Her kan du melde dig ind i elevforeningen. Udfyld med dine oplysninger (sendes via en sikker forbindelse) – så vender vi tilbage.

Meld dig ind
Postnummer
FormCraft - WordPress form builder

Fra 2016 benytter vi os af elektronisk kontakt til vores medlemmer. Her kan du registrere din mail – så går du aldrig glip af noget fra Tommerup Høj- og Efterskoles Elevforening.
Årsskriftet, som elevforeningen udgiver i samarbejde med Tommerup Efterskole, udkommer stadig i trykt form.
NB: Adresseændring meddeles kasserer Lars Homann på homann@privat.dk

Registrer din email
""
Medlemsnummer (se adressefelt øverst på elevbladet)
Fulde navn
FormCraft - WordPress form builder

Siden 2015 har vi arrangeret TE-selskab for de seneste fem årgange fra TE. Det er en weekend i efteråret, hvor der er mulighed for at genopleve det fantastiske, som efterskolelivet har at byde på. Weekenden ligger op til sjov, eftertænksomhed, gensyn og nye bekendtskaber.
I år afholdes TE-selskab d. 8.-9. september og er du fra årgang 17/18, starter weekenden allerede for dig om fredagen! Dette års tema er: Smil, du er på! Følg med herinde, hvor der løbende vil komme relevante oplysninger inden weekenden.

Tilmeld TE-selskab
Evt. kommentarer
0 /
FormCraft - WordPress form builder

Elevstævnet afholdes hvert år i maj. I år blev elevstævnet afholdt d. 5. maj. Igen i år blev det en dag til minde om vores stolte historie med alt fra 1 til 70 års jubilarer. Dagen forløb i det dejligste solskinsvejr med en række aktiviteter, som indbød til et gensyn med mange af de glæder, der er forbundet med Tommerup Højskole og Efterskole.

I 2019 bliver elevstævnet afholdt d. 4. maj og du kan tilmelde dig herunder. Det koster 100 kr. at deltage i arrangementet, og betaling sker på dagen, når du ankommer. Der kan både betales kontant og med MobilePay.

NB: Du modtager ingen bekræftelsemail efter tilmelding, men er korrekt tilmeldt når skærmen viser: “Modtaget – vi glæder os til at se dig!”. Ved tvivlspørgsmål kontakt mp@tommerup-efterskole.dk.

Tilmelding til elevstævne
FrokostAntal
AftensmadAntal
Jeg ønsker at overnatte
Evt. kommentarer (allergi, vegetar osv.)
0 /
FormCraft - WordPress form builder

Klik her for at se billederne fra elevstævnet 2018. Længere nede i galleriet findes også billederne af dette års jubilarer.

Fra 2016 udgiver Elevforeningen et nyhedsbrev 4 gange årligt. Nyhedsbrevet sendes på mail til foreningens medlemmer. I nyhedsbrevet kan du læse nyt fra skolen skrevet af nuværende og gamle elever samt lærere.

Udover nyhedsbrevet udgiver foreningen også et årsskrift i samarbejde med Tommerup Efterskole, som trykkes og sendes til din adresse.

Nyhedsbrevet redigeres af Mads Ekblad og Mathias Pedersen, som er lærere på skolen.

Har du informationer eller artikler, som du gerne vil have bragt i nyhedsbrevet, så kontakt Mathias Pedersen pr. e-mail på mp@tommerup-efterskole.dk.

NB: Adresseændring meddeles kasserer Lars Homann på homann@privat.dk

Mathias Pedersen, elevbladsredaktør
lærer og elev 12/13 og 13/14

VEDTÆGTER
For Tommerup Høj- og Efterskoles Elevforening kan findes her.

MØDEREFERATER
Finder du herunder.

3 days ago

Hvorfor smiler Søren i skægget? Hvorfor ser forstanderen kæphøj ud? Hvorfor slås de unge lærere (!!)? Fordi #te1819 bare tegner for godt - og alle vil have de bedste! #tommerupefterskole #efterskolelivet @ Tommerup Efterskole (Officiel) ... See MoreSee Less

Hvorfor smiler Søren i skægget? Hvorfor ser forstanderen kæphøj ud? Hvorfor slås de unge lærere (!!)? Fordi #te1819 bare tegner for godt - og alle vil have de bedste! #tommerupefterskole #efterskolelivet  @ Tommerup Efterskole (Officiel)Image attachmentImage attachment

3 days ago

Men... vi er faktisk ret seriøse med det faglige og så meget andet. Hvis du ikke tror på det, så vent bare, til vi er færdige med at være oppe at køre over, hvor skønne #te1819 ser ud til at være 😉 KH fra personalet på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Men... vi er faktisk ret seriøse med det faglige og så meget andet. Hvis du ikke tror på det, så vent bare, til vi er færdige med at være oppe at køre over, hvor skønne #te1819 ser ud til at være ;-) KH fra personalet på #TommerupEfterskole

Simpelthen rigtig god humor 😂😂

Hvor du sætter din fod,
drysser frø af de drømme du driver imod.
Ved de veje du finder,
vil man snart plukke minder.
Om du flyver omkring eller står og slår rod,
bli´r der spor af din fod.

Ønsker jer en god start med det nye skoleår 😊

6 days ago

Vi mangler fokus! Men det får vi heldigvis lige om lidt, når de nye, dejlige elever kommer. Vi glæder os til jer 🙂 ... See MoreSee Less

Vi mangler fokus! Men det får vi heldigvis lige om lidt, når de nye, dejlige elever kommer. Vi glæder os til jer :-)