eSport linjefag

Er du gamer? Så har vi eSport linjefag til dig! eSport er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark, og på Tommerup Efterskole er vi med helt fremme.

Vi ved, at eSport har meget at byde på. Derfor har vi bygget helt nye faciliteter, så du får de bedste muligheder for at udvikle dig.

Det vil vi med dig

Du skal primært arbejde med CS:GO og League of Legends. Men der er også mulighed for at prøve kræfter med Hearthstone, Overwatch og Playerunknown’s Battlegrounds mfl.

Du kommer til at arbejde med strategi, teknik/mechanics, samarbejde, teamudvikling, spilteori og fysisk træning.

På #TommerupEfterskole har vi fem forskellige linjefag med omtrent lige mange elever på hver. Mange spørger: Er det ikke nemmere bare at fokusere på en enkelt ting?Vi svarer: Jo da. Men det er meget sjovere og mere udviklende at have forskellige slags elever og forskellige slags lærere i huset. Vi lærer af hinanden og af hinandens forskellighed 💪👍❤️ (Og har det skægt med fordommene...)

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Fredag den 1. juni 2018
Fokus på

Turneringer og online events

Vi battler hele DK

Vi deltager i turneringer online og ved forskellige LAN events over hele landet.

Derfor skal du være forberedt på, at flere weekender vil blive brugt på LAN og turneringer.

Du kommer til at møde en masse nye, unge mennesker med samme interesse og passion for eSport.

Det er fedt at game – og det er endnu federe at game i fællesskab!

Fakta om eSport på efterskolen

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige undervisningstimer – hertil kommer mulighed for at deltage i stævner m.m.

Din underviser

Din underviser er Tobias Ellegaard.

eSport er seriøst. Men det vidste du godt i forvejen, ikke?

eSport lyder godt!

Efterskoleliv på video

Værelses-byt på Tommerup Efterskole

På #TommerupEfterskole bytter vi roomies nogle gange i løbet af skoleåret. Og man bestemmer ikke selv, hvem man skal bo sammen med. Det er der faktisk delte meninger om - men alle er glade for resultatet. Eleverne tog ud for at undersøge meningen med måden at gøre det på. #tefaellesskab #tefrirum #te1718