fodbold

seriøs udfordring for piger og drenge

Fodbold linjefag

Fodbold er linjefag på Tommerup Efterskole. Det handler om at lære spillet. Og så handler det om at komme i en form, der gør, at du mestrer spillet. Tidligere landsholdsspiller Gitte Krogh står i spidsen for fodboldlinjerne for piger og drenge.

Livet på fodboldlinjen

På fodboldlinjen bliver du coachet i op til to forskellige spilpositioner, som du kommer til at bruge direkte i de mange kampe, vi spiller. Vi ønsker, at eleverne er motiverede til at blive bedre til fodbold. Der skal være knald på, det skal være sjovt og eleverne skal udvikle sig. Vi deltager desuden altid i efterskolernes store fodboldturnering, hvor Tommerup dyster mod andre efterskoler.

Fodboldlinjen er 100% seriøs – og 100% sjov. Er du med?

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige træningstimer. Om vinteren træner vi to gange om ugen på kunstgræs og én gang i skolens egen hal.

Dine undervisere

Gitte Krogh (tidligere landsholdsspiller) og Jonas Panduro Skærlund (nomineret som årets danske fodboldspiller).

Niveau

Vi mener det seriøst med fodbold. Men Tommerup er også en efterskole for alle – så du er velkommen, selvom du ikke er aspirant til ungdomslandsholdet. På den anden side er fodboldlinjen nok sjovest, hvis du ved, at en fodbold er rund og har prøvet sådan én et par gange før. Ring gerne til os og spørg, hvis du er i tvivl.

Se os!

På Youtube kan du finde en del forskellige klip, som giver indtryk af fodboldlinjen på Tommerup Efterskole.

1 week ago

1 week ago

#TommerupEfterskole i farver ❤️ Fra dagens sponsorløb til fordel for Cambodia YMCA's arbejde med hjemløse børn. Flot arrangeret af Verdensborgerlinjen - løbet af hele #te1819. Rigtig god efterårsferie! 😀 ... See MoreSee Less

Snart er det efterårsferie - første pause i #efterskolelivet. Her kommer et lille tilbageblik 😀 MEN MEN MEN: før vi går på ferie, skal vi have SPONSORLØB til fordel for YMCA i Cambodja - så vi er max klar på #TommerupEfterskole, selvom det snart er ferie. #te1819 ... See MoreSee Less

Ingeborg “hold nu kæft Lars”

Ingeborg Thormann Nielsen Fame!!

Når vi siger "outdoor" og "kano," så siger vi også, at nogen skal i vandet. Sådan er det bare 😉 Det kom en del skønne te'ere den anden dag i smukt efterårsvejr.

God weekend 🙂

#TommerupEfterskole #te1819

Stine Katrine Jonas Marcus HAHAHA, det er godkendt

Stine, nu har du jo også fået en del træning fra Kanomester Henrik

det ser prof ud. Bruger I stunt men?

Jonathan Hansen Theil ser godt ud

Ingeborg Nicky det var en hyggelig tur

Søren Snogdal-Bech gad vide om min regnjakke mon var der?😮😂😝

det sædvanlige svar er - "skaf et billede" - men de er faktisk flyttet til et andet sted 😉