fodbold

seriøs udfordring for piger og drenge

Fodbold linjefag

Fodbold er linjefag på Tommerup Efterskole. Det handler om at lære spillet. Og så handler det om at komme i en form, der gør, at du mestrer spillet. Tidligere landsholdsspiller Gitte Krogh står i spidsen for fodboldlinjerne for piger og drenge.

Livet på fodboldlinjen

På fodboldlinjen bliver du coachet i op til to forskellige spilpositioner, som du kommer til at bruge direkte i de mange kampe, vi spiller. Vi ønsker, at eleverne er motiverede til at blive bedre til fodbold. Der skal være knald på, det skal være sjovt og eleverne skal udvikle sig. Vi deltager desuden altid i efterskolernes store fodboldturnering, hvor Tommerup dyster mod andre efterskoler.

Fodboldlinjen er 100% seriøs – og 100% sjov. Er du med?

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige træningstimer. Om vinteren træner vi to gange om ugen på kunstgræs og én gang i skolens egen hal.

Dine undervisere

Gitte Krogh (tidligere landsholdsspiller) og Jonas Panduro Skærlund (nomineret som årets danske fodboldspiller).

Niveau

Vi mener det seriøst med fodbold. Men Tommerup er også en efterskole for alle – så du er velkommen, selvom du ikke er aspirant til ungdomslandsholdet. På den anden side er fodboldlinjen nok sjovest, hvis du ved, at en fodbold er rund og har prøvet sådan én et par gange før. Ring gerne til os og spørg, hvis du er i tvivl.

Se os!

På Youtube kan du finde en del forskellige klip, som giver indtryk af fodboldlinjen på Tommerup Efterskole.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️