kreative valgfag

hvis du mere, du skal ud med

Kreative valgfag

Kunst

Her arbejder vi med design og kunst – og måder at skabe det på. Det kan f.eks. være foto, maling, tegning samt smykke- og skulpturfremstilling. Du er selv med til at bestemme, hvad vi skal arbejde med – og du må komme med det niveau, du har. Det eneste, vi forlanger er, at du vil være med at lave stærke sager med udtryk, saft og kraft.

Medie

Er du vild med video og foto og kunne du godt tænke dig at blive bedre? Så er medie måske lige noget for dig. Vi lærer kamerateknik, billedkomposition, storytelling og redigering. Faget er for alle, der har lyst til at være kreativ. Har du dit eget udstyr så tage det endelig med. Medie-holdet er med til at fortælle historierne om Tommerup Efterskole, hvor end vi kommer. Link til vores youtubekanal.

Verdensborger

Vi vender blikket ud mod verden. Vi kommer til at arbejde projektorienteret med emner indenfor samfund, kultur, historie, geografi og politik. Vi lærer at udvikle og formulere vores egne holdninger – at stå fast på det, vi tror på – men også at udfordre, udvikle og ændre vores meninger, når vi bliver inspireret til det. Sådan får vi fodfæste i en globaliseret verden, der er under konstant udvikling.
Note: Har man har verdensborger som valgfag, kommer man ikke med på rejsen til Cambodja.

Dit udbytte

Du får forhåbentlig en oplevelse af, at blive bedre til noget, du synes er sjovt. Måske prøver du noget helt nyt.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen – også selvom du er nybegynder. Hvis du er øvet i forvejen, forventer vi, at du har en smule tålmodighed – og gerne også vil lære fra dig overfor dine kammerater.

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.

Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍

Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?

#te1819

Nanna og Julie se lige jeres skønne lillebror Simon. 👍❤️

Det var godt💗💗💗💗

1 day ago

Vi er i gang med musical-ugen for #te1819 - og I kan godt glæde jer 🙂

#TommerupEfterskole opfører "Midt om Natten - the musical" for fuldt udtræk med danse- og teaterinstruktører, fuld smadr på lys und alles 👍💪

Musicalen er en hyldest til Kim Larsen, som vi alle mistede for kort tid siden.

DATOERNE ER
Torsdag den 22. november kl. 19.30 for lokalområdet, gamle elever, kommende elever, forældre og de, der ikke kan fredage.

Fredag den 23. november kl. 10 for lokalområdets skoler.

Fredag den 23. november kl. 19.30 for forældre, søskende og bedsteforældre.

Vi glæder os 👏

Vi glæder os til at komme fredag 🎶🎭

Det ville jeg gerne se - men der er desværre alt for langt

Vi glæder os også til at opleve skolen elever udfolde sig på de skrå brædder, også dig Anders Rose Jensen

1 day ago

Vores helt egen Tóki fra elevholdet #te1819 har lavet plakaten - flot, ikke?! 🙂

Hvordan bestiller vi billetter til den 23/11, forældre forestillingen?

Vi glæder os helt fantastisk meget 😊 😊

#TommerupEfterskole har KFUM og KFUK i Danmark som en del af sit organisatoriske bagland: Én af landets største børne- og ungdomsbevægelser. KFUM og KFUK arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge over hele landet.

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TE'ere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af 🙂 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TEere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af :-) 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

#te0809

Hmm - KFUM og KFUK er heldige at de har fået fat i nogle af de bedste, smukkeste og klogeste unge mennesker i Danmark - og fuldstændig tilfældigt er det også snuskebasser 😉

Stolt bliver jeg.... også selv om jeg “kun” har været med i godt 4 år....