kreative valgfag

hvis du mere, du skal ud med

Kreative valgfag

Kunst

Her arbejder vi med design og kunst – og måder at skabe det på. Det kan f.eks. være foto, maling, tegning samt smykke- og skulpturfremstilling. Du er selv med til at bestemme, hvad vi skal arbejde med – og du må komme med det niveau, du har. Det eneste, vi forlanger er, at du vil være med at lave stærke sager med udtryk, saft og kraft.

Medie

Er du vild med video og foto og kunne du godt tænke dig at blive bedre? Så er medie måske lige noget for dig. Vi lærer kamerateknik, billedkomposition, storytelling og redigering. Faget er for alle, der har lyst til at være kreativ. Har du dit eget udstyr så tage det endelig med. Medie-holdet er med til at fortælle historierne om Tommerup Efterskole, hvor end vi kommer. Link til vores youtubekanal.

Verdensborger

Vi vender blikket ud mod verden. Vi kommer til at arbejde projektorienteret med emner indenfor samfund, kultur, historie, geografi og politik. Vi lærer at udvikle og formulere vores egne holdninger – at stå fast på det, vi tror på – men også at udfordre, udvikle og ændre vores meninger, når vi bliver inspireret til det. Sådan får vi fodfæste i en globaliseret verden, der er under konstant udvikling.
Note: Har man har verdensborger som valgfag, kommer man ikke med på rejsen til Cambodja.


Dit udbytte

Du får forhåbentlig en oplevelse af, at blive bedre til noget, du synes er sjovt. Måske prøver du noget helt nyt.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen – også selvom du er nybegynder. Hvis du er øvet i forvejen, forventer vi, at du har en smule tålmodighed – og gerne også vil lære fra dig overfor dine kammerater.

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️

De smukke unge mennesker 💐🇩🇰

Load more

Stærkt fællesskab og stærke fag. Efterskole for livet.

Ring 6476 1012.
Skriv.
Besøg os.