Mad på skilejrskole med TE i uge 4

 — 
25. februar 2020

Af Bodil Nygaard

 

Kylling Tikka Masala

 

4 pers.

500 g kyllingebryst i strimler

 

Marinade:

1 dl yoghurt naturel

2 fed hvidløg

1 spsk fintrevet ingefær

2 tsk garam masala

1 tsk gurkemeje

1 tsk chilipulver

2 tsk salt

3/4 dl limesaft

 

Sovs:

1 store løg

1 fed hvidløg

2 tsk fintrevet ingefær

1 spsk tomatkoncentrat

1 tsk gurkemeje

4 dl vand

1/2 dl piskefløde

salt

evt. jævning af vand og maizena

 

Marinade:

  • Marinaden røres sammen.
  • Kyllingestrimlerne marineres i lagen i mindst en time.

 

Sovs:

  • Løg og hvidløg svitses i gryde, og de resterende ingredienser tilsættes.
  • Sovsen smages til, og den marinerede kylling og marinaden hældes i sovsen.
  • Retten koges til kyllingen er gennemkogt.
  • Retten jævnes eventuelt.

 

Tilbehør:

Kogte basmatiris, Naan brød

Tommerup Efterskole
Sortebrovej 17
5690 Tommerup
Telefon: 64 76 10 12
[email protected]

Copyright © 2023   ─  Gå til elevforeningens hjemmeside

Privatlivspolitik   •   Cookies

Back to top Arrow