ministerielt

Vores køkken har elite-smiley

Se mere her.

Inklusion på Tommerup Efterskole

På Tommerup Efterskole arbejder vi med inklusion. Viceforstander Mia Zabriskie er inklusions-ansvarlig og  forestår samling af tråde, opfølgning på meldinger fra elever, forældre, faglærere og kommuner.

Inklusionen ser på den enkelte elevs behov og tilrettelægger efter samtale, vurdering og skøn et forløb, der skal hjælpe eleven bedst muligt til at være og/eller forblive integreret i undervisningen. Inklusionen tager som udgangspunkt afsæt i skolens vurdering af behovet.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️