musical

når vi løfter i flok

Musical

Hvert år sætter hele skolen en musical op – og de forskellige linjefag og valgfag bidrager med det, de er gode til. Musik og band står ofte for musikken, GoPro er kan f.eks. være med til at dokumentere – teater styrer ofte begivenheder på scenen.

Men der er mere end det: For selv om fodbold-drengene som regel er fantastiske til at sætte lys og rigge gear til, vil vi gerne have dem på scenen – og gerne i hovedroller. Det gælder også E-sport og Verdensborger. Én af de vigtigste pointer med musical-ugen er nemlig, at alle får mulighed for at være på og prøve noget, de måske slet ikke troede, de nogensinde skulle. Det er oplevelsen, der tæller – og måske derfor bliver resultatet som regel også rigtig godt.

Vi har næsten hvert år en ekstern instruktør til at styre begivenhedernes gang. Når vi er færdige, har vi spillet en fantastisk forestilling for ca. 1.000 publikummer – og selv fået en stor oplevelse. Når hele årets hold er med til at løfte, er der næsten ikke grænser for, hvad vi kan stable på benene.

I år laver vi…

Mama Mia.

Bliver jeg tvunget på scenen?

Nej – det gør du selvfølgelig ikke. Men det kan godt være, vi opmuntrer dig (meget) til at prøve dine skjulte talenter.

Vi forventer

At du er med på spøgen og arbejder seriøst med.

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.

Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍

Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?

#te1819

Nanna og Julie se lige jeres skønne lillebror Simon. 👍❤️

Det var godt💗💗💗💗

1 day ago

Vi er i gang med musical-ugen for #te1819 - og I kan godt glæde jer 🙂

#TommerupEfterskole opfører "Midt om Natten - the musical" for fuldt udtræk med danse- og teaterinstruktører, fuld smadr på lys und alles 👍💪

Musicalen er en hyldest til Kim Larsen, som vi alle mistede for kort tid siden.

DATOERNE ER
Torsdag den 22. november kl. 19.30 for lokalområdet, gamle elever, kommende elever, forældre og de, der ikke kan fredage.

Fredag den 23. november kl. 10 for lokalområdets skoler.

Fredag den 23. november kl. 19.30 for forældre, søskende og bedsteforældre.

Vi glæder os 👏

Vi glæder os til at komme fredag 🎶🎭

Det ville jeg gerne se - men der er desværre alt for langt

Vi glæder os også til at opleve skolen elever udfolde sig på de skrå brædder, også dig Anders Rose Jensen

1 day ago

Vores helt egen Tóki fra elevholdet #te1819 har lavet plakaten - flot, ikke?! 🙂

Hvordan bestiller vi billetter til den 23/11, forældre forestillingen?

Vi glæder os helt fantastisk meget 😊 😊

#TommerupEfterskole har KFUM og KFUK i Danmark som en del af sit organisatoriske bagland: Én af landets største børne- og ungdomsbevægelser. KFUM og KFUK arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge over hele landet.

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TE'ere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af 🙂 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TEere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af :-) 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

#te0809

Hmm - KFUM og KFUK er heldige at de har fået fat i nogle af de bedste, smukkeste og klogeste unge mennesker i Danmark - og fuldstændig tilfældigt er det også snuskebasser 😉

Stolt bliver jeg.... også selv om jeg “kun” har været med i godt 4 år....