musik

ind i musikken – ud over scenekanten

Musik

På musiklinjen arbejder vi med rytmisk musik, heriblandt genrer som rock, pop, soul, singer-songwriter og mange flere. Du kommer til at bruge dit instrument – og du får en grundig indføring i forskellige former for musikteori og studieteknik. Du kommer sikkert også til at prøve noget, du ikke lige troede, du skulle.

Vi arbejder bredt med mange spændende genrer og instrumenter på musiklinjen. Vi komponerer sågar vores egen musik, hvor eleverne virkelig får mulighed for at være kreative med musikken. Det gør vi enten sammen eller individuelt. Dette kan ligefrem danne grobund for dannelsen af bands.

Vi optræder selvfølgelig på efterskolen, men vi skal også give den gas til musikfestivaler og i skolens campingvogn, der fungerer som vores mobile intimscene.

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige undervisningstimer og adgang i fritiden til skolens musiklokaler. Du kan kombinere med valgfag i band og guitar, hvis du vil have endnu mere musik på dit skema.

Grej

På Tommerup Efterskole har vi et veludstyret øvelokale og professionelt lydstudie. Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere.

Dine undervisere

Sofie Rømer Ejegod og Brian Hansen.

Niveau

Vores ambition for hvert år er at få musikken til at swinge max. Din vigtigste forudsætning er, at du har lyst til lave musik – og lyst til at lære en hel del. En vigtig del af undervisningen er også, at de, der har et højt niveau, lærer videre og støtter, hvor de kan. Hvis du aldrig har rørt et instrument eller prøvet at synge, kan det nok godt blive lidt tungt at være på musiklinjen. Men du må godt.

Hør os

På Soundcloud kan du høre lidt af, hvad vi har lavet de sidste par år. Det giver måske det bedste indtryk af, om musiklinjen er noget for dig.

1 week ago

1 week ago

#TommerupEfterskole i farver ❤️ Fra dagens sponsorløb til fordel for Cambodia YMCA's arbejde med hjemløse børn. Flot arrangeret af Verdensborgerlinjen - løbet af hele #te1819. Rigtig god efterårsferie! 😀 ... See MoreSee Less

Snart er det efterårsferie - første pause i #efterskolelivet. Her kommer et lille tilbageblik 😀 MEN MEN MEN: før vi går på ferie, skal vi have SPONSORLØB til fordel for YMCA i Cambodja - så vi er max klar på #TommerupEfterskole, selvom det snart er ferie. #te1819 ... See MoreSee Less

Ingeborg “hold nu kæft Lars”

Ingeborg Thormann Nielsen Fame!!

Når vi siger "outdoor" og "kano," så siger vi også, at nogen skal i vandet. Sådan er det bare 😉 Det kom en del skønne te'ere den anden dag i smukt efterårsvejr.

God weekend 🙂

#TommerupEfterskole #te1819

Stine Katrine Jonas Marcus HAHAHA, det er godkendt

Stine, nu har du jo også fået en del træning fra Kanomester Henrik

det ser prof ud. Bruger I stunt men?

Jonathan Hansen Theil ser godt ud

Ingeborg Nicky det var en hyggelig tur

Søren Snogdal-Bech gad vide om min regnjakke mon var der?😮😂😝

det sædvanlige svar er - "skaf et billede" - men de er faktisk flyttet til et andet sted 😉