musik

ind i musikken – ud over scenekanten

Musik

På musiklinjen arbejder vi med rytmisk musik, heriblandt genrer som rock, pop, soul, singer-songwriter og mange flere. Du kommer til at bruge dit instrument – og du får en grundig indføring i forskellige former for musikteori og studieteknik. Du kommer sikkert også til at prøve noget, du ikke lige troede, du skulle.

Vi arbejder bredt med mange spændende genrer og instrumenter på musiklinjen. Vi komponerer sågar vores egen musik, hvor eleverne virkelig får mulighed for at være kreative med musikken. Det gør vi enten sammen eller individuelt. Dette kan ligefrem danne grobund for dannelsen af bands.

Vi optræder selvfølgelig på efterskolen, men vi skal også give den gas til musikfestivaler og i skolens campingvogn, der fungerer som vores mobile intimscene.

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige undervisningstimer og adgang i fritiden til skolens musiklokaler. Du kan kombinere med valgfag i band og guitar, hvis du vil have endnu mere musik på dit skema.

Grej

På Tommerup Efterskole har vi et veludstyret øvelokale og professionelt lydstudie. Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere.

Dine undervisere

Sofie Rømer Ejegod og Brian Hansen.

Niveau

Vores ambition for hvert år er at få musikken til at swinge max. Din vigtigste forudsætning er, at du har lyst til lave musik – og lyst til at lære en hel del. En vigtig del af undervisningen er også, at de, der har et højt niveau, lærer videre og støtter, hvor de kan. Hvis du aldrig har rørt et instrument eller prøvet at synge, kan det nok godt blive lidt tungt at være på musiklinjen. Men du må godt.

Hør os

På Soundcloud kan du høre lidt af, hvad vi har lavet de sidste par år. Det giver måske det bedste indtryk af, om musiklinjen er noget for dig.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️