Regler på efterskolen

Hvorfor regler?

Fordi der skal være plads til alle på Tommerup Efterskole. Når mange mennesker skal fungere sammen, må der være et sæt spilleregler – ligesom derhjemme i familien.

Vi prøver at have så få regler som muligt. Vi vil hellere have, at du tænker dig om af dig selv. Men for at gøre det enkelt og ens for alle, har vi formuleret en række enkle regler. Dem kan du se her.

Husordenen – vores grundlov

Husordenen er vores grundlov – der er herfra, reglerne udspringer. Som elev skal du holde din inden for rammerne af husordenen. Helt enkelt.

Se vores husorden her.

Køkkenet på Tommerup Efterskole

Mød Anja, Freja - og Bodil, som er køkkenleder på #TommerupEfterskole. Det er hyggeligt at være med til at lave maden. Og så lærer man noget om hygiejne - og opvask! Bodil lærer af eleverne - det siger hun selv :-)Interviewet af Fie og filmet #te1617's kom-junta.#tefrirum #tefaglighed

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Lørdag den 11. marts 2017
Fokus på

Husorden og regler

Reglerne
  1. Du skal følge timerne og passe dine ting.
  2. Piger og drenge må besøge hinanden, når der er “åben gang.” Af respekt for andre skal man opføre sig, så alle parter kan være tjent med det (tænk selv).
  3. Du skal føre et ordentligt sprog, fri for bandeord og nedsættende gloser.
  4. Du må selvfølgelig lytte til musik, men du skal tage hensyn til andre.
  5. Hvis du skal andre steder end hjem i weekenderne, skal dine forældre ringe til skolen og give tilladelse.
  6. Bliver du syg, må du gå i seng efter aftale med vagtlæreren. Du må kun have piller på værelset efter aftale med “sygecheckeren.”
  7. Du må ikke bruge din mobil til måltider eller fællessarrangementer.
Vores husorden

Vi forventer af vore elever, at de vil medvirke til, at alle kan føle sig trygge på skolen. Vi accepterer f.eks. ikke mobning.

Vi forlanger, at eleverne retter sig efter skolens regler og de henstillinger, de måtte få.

Eleverne må ikke have sex på skolen.

Det er forbudt for eleverne at bruge og være i besiddelse af øl, spiritus, narkotiske stoffer og lignende.

Hvis ovenstående ikke overholdes, har man sagt sin plads på skolen op.

Det lyder helt OK

Efterskoleliv

Lille Ole...

#TommerupEfterskole er også noget med fællessang. Det tog vi rigtig hul på forleden. Al begyndelse er svær - men det bliver bare SÅ godt. Det ved vi :-)#te1718 #tefaellesskab