regler

fordi vi alle skal have det godt

Regler

Når mange mennesker skal fungere sammen, skal der selvfølgelig være nogle regler. På Tommerup Efterskole synes vi, at det skal være så enkelt som muligt. Reglerne er til for vores skyld – ikke omvendt.

Vi har en husorden, som skal overholdes, for at man kan beholde sin plads på skolen, og så har vi de “almindelige” regler. Reglerne er:

1. Du skal følge timerne og passe dine ting.
  2. Piger og drenge må besøge hinanden, når der er “åben gang.” Af respekt for andre skal man opføre sig, så alle parter kan være tjent med det (tænk selv).
  3. Du skal føre et ordentligt sprog, fri for bandeord og nedsættende gloser.
  4. Du må selvfølgelig lytte til musik, men du skal tage hensyn til andre.
  5. Hvis du skal andre steder end hjem i weekenderne, skal dine forældre ringe til skolen og give tilladelse.
  6. Bliver du syg, må du gå i seng efter aftale med vagtlæreren. Du må kun have piller på værelset efter aftale med “sygecheckeren.”
  7. Du må ikke bruge din mobil til måltider eller fællessarrangementer.

Det er da ret enkelt, er det ikke?

Husorden

Vi forventer af vore elever, at de vil medvirke til, at alle kan føle sig trygge på skolen. Vi accepterer f.eks. ikke mobning.

Vi forlanger, at eleverne retter sig efter skolens regler og de henstillinger, de måtte få.

Eleverne må ikke have sex på skolen.

Det er forbudt for eleverne at bruge og være i besiddelse af øl, spiritus, narkotiske stoffer og lignende.

Hvis ovenstående ikke overholdes, har man sagt sin plads på skolen op.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️