Roomie på efterskolen

Her er vi sammen 24/7

På Tommerup Efterskole deler du værelse med andre elever. De fleste værelser er med to senge – enkelte er med tre.

På Tommerup Efterskole bor piger og drenge på gange hver for sig.

De fleste vænner sig hurtigt til at bo sammen med nogen. Det betyder også, at der altid er nogen at snakke med – og nogen at sige godnat og godmorgen til.

Din roomie kender dig!

Når man bor tæt sammen, kommer man til at kende hinanden rigtig godt.

Særligt i starten af skoleåret er det rart for de fleste, at der hurtigt er nogen, der kender dem.

I løbet af skoleåret bytter du roomie et par gange.

Se mere om værelsesbyt her.

PIGE-LIV på #TommerupEfterskole - hvordan er det? Camilla (alias Camping) tog ud for at undersøge 👍 #te1819

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Torsdag den 13. september 2018
Fokus på

Værelsesbyt

Hvorfor værelsesbyt?

Fordi det er sundt for alle mennesker at lære nogle nye at kende. Og fordi det er godt for det store fællesskab at “ryste posen” ind imellem.

Hvem bestemmer?

Det gør lærerne. Det er vores erfaring, at det er den bedste måde at bevare stemningen og passe på det store fællesskab på. Vi tænker os selvfølgelig grundigt om, og forsøger at sætte alle sammen med nogen, vi tror, kan være gode for hinanden.

Kan jeg ønske?

Nej. Lærerne finder ud af det, så eleverne ikke skal bekymre sig – og så ingen bliver ladt alene. Men som med alt andet, lytter vi selvfølgelig til, hvad du har sige.

Det lyder altså godt

Video om at bo på værelse

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?#te1819

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Fredag den 16. november 2018