skole siden 1906

båret af fællesskab, frirum og faglighed

Skole siden 1906

Tommerup Efterskole startede i 1906 som Tommerup Højskole. Højskolen blev til efterskole i 1976, og har været det siden.

Vi er en gammel skole. Det kan man bl.a. se på vores flotte, gamle bygninger, de endeløse rækker af elevfotos og den gamle, lidt højtidelige foredragssal. Man kan også se det, når vi holder elevfest – sidst var der tre tidligere forstanderpar og 65-års jubilarer med.

Så kan vi mærke historiens vingesus – det synes vi er skønt.

Tommerup Højskole blev grundlagt af Indre Mission på Fyn, som stadig er en del af skolens bagland sammen med KFUM & K, som kom til senere.

Hvad det betyder for dig som elev, kan du læse mere om under skolens værdier.

Gå på opdagelse

Rundt omkring på efterskolen er der steder, hvor tidligere elever har skrevet deres navne. Det kan man bl.a. se på bænkene i foredragssalen og en række andre steder. Spørg eleverne og lærerne – de ved det.

Find farmor

Mange af vores elever har søskende, kusiner og forældre og bedsteforældre, som også er TE’ere. Det er skægt at finde dem på de gamle elevbilleder.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️