sport og action

vil du give den gas?

Sport og action

Actionsport

Her handler det om fart, styrke, – og mod! Disciplinerne kan være mange og indholdet har du selv indflydelse på. Programmet kan byde på alt lige fra crossfit, over vandpolo til mountainbike.

Boldspil – basket, badminton og volley

I boldspilsfaget kommer vi til at arbejde med forskellige boldspil. Der vil være fokus på at tilegne sig de tekniske og taktiske evner, der skal til så vi få spillene til at køre uanset om vi har landsholderfaring eller er nybegyndere.

E-sport

E-sport som valgfag bliver med fokus på at fordybe sig i gaming-verdenen. Både i forhold til mental, fysisk og taktisk træning. Det endelige indhold blive fastlagt sammen med e-sportslærerne, som vi lige nu er i gang med at ansætte.

Fodbold

For dig, der har lyst til at spille fodbold for sjov sammen med piger og drenge. Erfaring og niveau er ikke afgørende, til gengæld forventer vi, at du er motiveret for at spille hver gang. Fodbold som valgfag består af teknisk træning, fysisk træning og spil på forskellige banestørrelser og med forskellige scoringsmuligheder. Vi spiller selvfølgelig også en del, helt almindelig fodbold på to mål.

Outdoor

Det handler om at blive dus med naturen igennem sjove og udfordrende aktiviteter. Det kan fx være Gourmetmad på Trangia, hemmeligheder og hygge ved bålet, klatring, kano, stjernekiggeri, overnatning i det fri og meget mere.

Tons og Tempo

Er for dig, der godt kan lide og røre sig og ikke er bange for at få sved på panden. Vi skal igennem de lidt mindre sportsgrene, der findes. F.eks. touch-rugby, Ultimate, floorball, men vi skal også prøve grænser af og presse vores fysik til det yderste.

Så mange timer kan du få

To timer om ugen.

Dit udbytte

Du får forhåbentlig en oplevelse af, at blive bedre til noget, du synes er sjovt. Måske prøver du noget helt nyt.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen – også selvom du er nybegynder. Hvis du er øvet i forvejen, forventer vi, at du har en smule tålmodighed – og gerne også vil lære fra dig overfor dine kammerater.

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.

Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍

Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?

#te1819

Nanna og Julie se lige jeres skønne lillebror Simon. 👍❤️

Det var godt💗💗💗💗

1 day ago

Vi er i gang med musical-ugen for #te1819 - og I kan godt glæde jer 🙂

#TommerupEfterskole opfører "Midt om Natten - the musical" for fuldt udtræk med danse- og teaterinstruktører, fuld smadr på lys und alles 👍💪

Musicalen er en hyldest til Kim Larsen, som vi alle mistede for kort tid siden.

DATOERNE ER
Torsdag den 22. november kl. 19.30 for lokalområdet, gamle elever, kommende elever, forældre og de, der ikke kan fredage.

Fredag den 23. november kl. 10 for lokalområdets skoler.

Fredag den 23. november kl. 19.30 for forældre, søskende og bedsteforældre.

Vi glæder os 👏

Vi glæder os til at komme fredag 🎶🎭

Det ville jeg gerne se - men der er desværre alt for langt

Vi glæder os også til at opleve skolen elever udfolde sig på de skrå brædder, også dig Anders Rose Jensen

1 day ago

Vores helt egen Tóki fra elevholdet #te1819 har lavet plakaten - flot, ikke?! 🙂

Hvordan bestiller vi billetter til den 23/11, forældre forestillingen?

Vi glæder os helt fantastisk meget 😊 😊

#TommerupEfterskole har KFUM og KFUK i Danmark som en del af sit organisatoriske bagland: Én af landets største børne- og ungdomsbevægelser. KFUM og KFUK arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge over hele landet.

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TE'ere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af 🙂 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TEere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af :-) 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

#te0809

Hmm - KFUM og KFUK er heldige at de har fået fat i nogle af de bedste, smukkeste og klogeste unge mennesker i Danmark - og fuldstændig tilfældigt er det også snuskebasser 😉

Stolt bliver jeg.... også selv om jeg “kun” har været med i godt 4 år....