sport og action

vil du give den gas?

Sport og action

Actionsport

Her handler det om fart, styrke, – og mod! Disciplinerne kan være mange og indholdet har du selv indflydelse på. Programmet kan byde på alt lige fra crossfit, over vandpolo til mountainbike.

Boldspil – basket, badminton og volley

I boldspilsfaget kommer vi til at arbejde med forskellige boldspil. Der vil være fokus på at tilegne sig de tekniske og taktiske evner, der skal til så vi få spillene til at køre uanset om vi har landsholderfaring eller er nybegyndere.

E-sport

E-sport som valgfag bliver med fokus på at fordybe sig i gaming-verdenen. Både i forhold til mental, fysisk og taktisk træning. Det endelige indhold blive fastlagt sammen med e-sportslærerne, som vi lige nu er i gang med at ansætte.

Fodbold

For dig, der har lyst til at spille fodbold for sjov sammen med piger og drenge. Erfaring og niveau er ikke afgørende, til gengæld forventer vi, at du er motiveret for at spille hver gang. Fodbold som valgfag består af teknisk træning, fysisk træning og spil på forskellige banestørrelser og med forskellige scoringsmuligheder. Vi spiller selvfølgelig også en del, helt almindelig fodbold på to mål.

Outdoor

Det handler om at blive dus med naturen igennem sjove og udfordrende aktiviteter. Det kan fx være Gourmetmad på Trangia, hemmeligheder og hygge ved bålet, klatring, kano, stjernekiggeri, overnatning i det fri og meget mere.

Tons og Tempo

Er for dig, der godt kan lide og røre sig og ikke er bange for at få sved på panden. Vi skal igennem de lidt mindre sportsgrene, der findes. F.eks. touch-rugby, Ultimate, floorball, men vi skal også prøve grænser af og presse vores fysik til det yderste.

Så mange timer kan du få

To timer om ugen.

Dit udbytte

Du får forhåbentlig en oplevelse af, at blive bedre til noget, du synes er sjovt. Måske prøver du noget helt nyt.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen – også selvom du er nybegynder. Hvis du er øvet i forvejen, forventer vi, at du har en smule tålmodighed – og gerne også vil lære fra dig overfor dine kammerater.

22 hours ago

Event-maker er et lederuddannelses-valgfag, som du kan få på #TommerupEfterskole. Vi udbyder den i samarbejde med KFUM og KFUK i Danmark Odense afdeling. Her ser du billeder fra et af de tre weekend-moduler, hvor vi har besøg af bestyrelseskvinde m.m. Helle Jakobsen.. Brian Nuller Hansen styrer de daglige løjer på holdet 👍 #te1819 ... See MoreSee Less

Thea Oldrup

“Jeg hedder Christina og er 15 år. Jeg er i gang med mit andet år på #tommerupefterskole. Jeg valgte TE, fordi der er den bedste efterskole. Vi har det bedste fællesskab, og man kan se, at vi alle elsker at være her. På TE har jeg fodbold som linjefag, og det er bare fedt! Jeg går i 10. UP, som er en klasse uden prøver. Vi har ikke fokus på karakterer, men på hvordan vi udvikler os.” #te1819 ... See MoreSee Less

Christina Sørensen Vanvittigt

Christina Sørensen luksus

HOLD DA KÆFT CHRISSER!!!! Der er en der er blevet FAME😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

Christina Sørensen hands down, verdens bedste instagrammer!

Smukke dig ❤️

Thea Oldrup

+ View more comments

2 days ago

Der sker altid noget spændende, sjovt eller skørt på #TommerupEfterskole, når vi har fri. Denne weekend pakkede nogle af pigerne (og Brian Nuller Hansen!) haven ind i... wrap! Det så ret fedt ud. Hvis du er i tvivl, kan vi fortælle dig, at det er kunst 🙂 #te1819

PS: Husk Efterskolernes Dag den 30. september 11 - 17 🙂

Hvorfor har Søren Snogdal-Bech egentlig mikrofonen i skægget? Få svar her. Søren underviser på TEATER-LINJEN - du kan møde ham på EFTERSKOLERNES DAG den 30. september fra 11 - 17 🙂
#tommerupefterskole #te1819

Freja Bech Fuck du er lækker haha

Noah og vi gør det endnu en gang :))))

PIGE-LIV på #TommerupEfterskole - hvordan er det? Camilla (alias Camping) tog ud for at undersøge 👍 #te1819 ... See MoreSee Less

Camilla Camping Andersen ild journalist

Lærke Haugaard hvor er du grim smukke

Fuck du er nuttet Camilla Camping!