sport og action

vil du give den gas?

Sport og action

Actionsport

Her handler det om fart, styrke, – og mod! Disciplinerne kan være mange og indholdet har du selv indflydelse på. Programmet kan byde på alt lige fra crossfit, over vandpolo til mountainbike.

Boldspil – basket, badminton og volley

I boldspilsfaget kommer vi til at arbejde med forskellige boldspil. Der vil være fokus på at tilegne sig de tekniske og taktiske evner, der skal til så vi få spillene til at køre uanset om vi har landsholderfaring eller er nybegyndere.

E-sport

E-sport som valgfag bliver med fokus på at fordybe sig i gaming-verdenen. Både i forhold til mental, fysisk og taktisk træning. Det endelige indhold blive fastlagt sammen med e-sportslærerne, som vi lige nu er i gang med at ansætte.

Fodbold

For dig, der har lyst til at spille fodbold for sjov sammen med piger og drenge. Erfaring og niveau er ikke afgørende, til gengæld forventer vi, at du er motiveret for at spille hver gang. Fodbold som valgfag består af teknisk træning, fysisk træning og spil på forskellige banestørrelser og med forskellige scoringsmuligheder. Vi spiller selvfølgelig også en del, helt almindelig fodbold på to mål.

Outdoor

Det handler om at blive dus med naturen igennem sjove og udfordrende aktiviteter. Det kan fx være Gourmetmad på Trangia, hemmeligheder og hygge ved bålet, klatring, kano, stjernekiggeri, overnatning i det fri og meget mere.

Tons og Tempo

Er for dig, der godt kan lide og røre sig og ikke er bange for at få sved på panden. Vi skal igennem de lidt mindre sportsgrene, der findes. F.eks. touch-rugby, Ultimate, floorball, men vi skal også prøve grænser af og presse vores fysik til det yderste.

 


Så mange timer kan du få

To timer om ugen.

Dit udbytte

Du får forhåbentlig en oplevelse af, at blive bedre til noget, du synes er sjovt. Måske prøver du noget helt nyt.

Vi forventer

At du er seriøs i undervisningen – også selvom du er nybegynder. Hvis du er øvet i forvejen, forventer vi, at du har en smule tålmodighed – og gerne også vil lære fra dig overfor dine kammerater.

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️

De smukke unge mennesker 💐🇩🇰

Load more

Stærkt fællesskab og stærke fag. Efterskole for livet.

Ring 6476 1012.
Skriv.
Besøg os.