Teater linjefag

– udgår fra 20/21

Teater som linjefag

Teater er linjefaget for dig, der tør stå frem – eller som gerne vil lære det. Nogle gange optræder vi i vores campingvogn, som er vores mobile intimscene. Andre gange spiller vi for 400 publikummer. Vi tager på turné hvert forår – det er et af årets forskellige højdepunkter.

Vi arbejder med hele teaterfagets værktøjskasse – bevægelsesarbejde, replikbehandling, intonation, idéudvikling og meget andet.

Det vil vi med dig

Målet er, at du skal kunne stå frem foran et publikum og have styr på, hvad du laver. Du skal kunne vise en karakter, så vi tror på den.

På teaterlinjen er du ét af de bærende elementer årets musicalproduktion for hele holdet samt turnéen, som vi laver med musiklinjen.

Vi vil have, at du flytter seriøst på din performance – selv og sammen med dit hold.

Vlog fra turnéen 2018

Backstage på turnéen. Søren er tilfreds - og publikum gav skamros. Så er alle glade. Tak for en fed turné! Nu puster vi ud og holder påskeferie :-)PS: Hvis du ikke fik set HOLD BARE FAST I MIG, så spiller vi i Kalundborg den 5. april og på #TommerupEfterskole den 5. maj.Tak til til de to Jacob'er Aasø og Nygård for flot styring af vlog'en :-)#tefaglighed #tefrirum #tefaellesskab #te1718

Geplaatst door Tommerup Efterskole (Officiel) op Woensdag 28 maart 2018
Fokus på

Turné og musical

Turné og musical

Hvert år tager vi på turné med en forestilling, som vi selv skriver. Vi optræder i hele Danmark sammen med musiklinjen. Det er hårdt arbejde – og en kæmpe oplevelse.

Tommerup Efterskole laver også en årlig musical for hele elevholdet. Her er teatereleverne rigtig vigtige. For som elev på teater har du øvet dig i at stå på en scene og kan en hel række tricks.

Teater med til at få det hele til at hænge sammen – så vi skaber en flot forestilling med hele elevholdet.

Fakta om teater på efterskolen

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige undervisningstimer. Hertil kommer turné, musical – og de sjove ting, vi finder på i løbet af året: F.eks. små, intime optrædener med campingvognen i Odense eller på festivaler rundt omkring i landet.

Grej

På Tommerup Efterskole har vi alt det, der skal til af lamper og sminke-faciliteter for at kunne lave teater på et seriøst niveau. Men det vigtigste “grej” er stadig dig og dit potentiale.

Dine undervisere

Søren Snogdal-Bech er den faste underviser. I løbet af året møder du også spændende gæsteundervisere og eksterne instruktører.

Niveau

Teaterlinjen er for alle – der har tænkt sig at udvikle sig! Du behøver ikke at have spillet Hamlet på en lille, udvalgt scene i Berlin. Til gengæld skal du ville – og turde. Kontakt os gerne, hvis du har brug for at vide mere.

Teater lyder lækkert!

Teater-video

Klar til turné 🙂

Nu går det meget snart løs med turnéforestillingen "HOLD BARE FAST I MIG", som skal spille i alt 8 gange i hele Danmark👍💪Emilie fra #TommerupEfterskole's altid fantastiske kom-junta tog temperaturen på det hele hos linjefaget teater.Forestillingen er skabt i samarbejde mellem elever og lærere på linjerne teater og musik. Det bliver SÅ godt, kan vi allerede nu sige.#te1718 #tefaglighed

Geplaatst door Tommerup Efterskole (Officiel) op Donderdag 15 maart 2018
Nikoline redder verden

Nikoline redder verden. Eller i hvert fald #TommerupEfterskole's turné, som blev ramt af sygdom. Det kan du se lidt om her. Godt gået, Nikoline 💪👍Samtidig hjælper verdens-borgerlinjen med at redde lidt af resten af kloden. Det kan du se mere om på KFUM og KFUK i Danmark, som verdensborgerne instagram'er for lige nu. Se det her: https://www.instagram.com/kfumogkfukidanmark/Hav en dejlig weekend!#te1718 #tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Geplaatst door Tommerup Efterskole (Officiel) op Vrijdag 23 maart 2018
Teater på Tommerup Efterskole med Søren

Søren er teaterlærer på #TommerupEfterskole. Katy (som er for sej) interviewede Søren om, hvad teater på Tommerup Efterskole er for noget. Det er noget med at blive klogere på sig selv - sådan helt ude i virkeligheden 🙂 #tefaglighed #te1718

Geplaatst door Tommerup Efterskole (Officiel) op Donderdag 1 maart 2018