teater

stå frem – bliv set

Teater efterskole

Teater efterskole? Her er linjefaget for dig, der tør stå frem – eller som gerne vil lære det. Nogle gange optræder vi i vores campingvogn, som er vores mobile intimscene. Andre gange spiller vi for 400 publikummer. Vi tager på turné hvert forår – det er et af årets forskellige højdepunkter.

Vi arbejder med hele teaterfagets værktøjskasse – bevægelsesarbejde, replikbehandling, intonation, idéudvikling og meget andet. Målet er, at du skal kunne stå frem foran et publikum og have styr på, hvad du laver.

På teaterlinjen er ét af de bærende elementer årets musicalproduktion. Teaterlinjen er for dig, der vil flytte seriøst på din performance – selv og sammen med dit hold.


Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige undervisningstimer. Hertil kommer deltagelse i musical og de sjove ting, vi finder på til festivaler, på turné og i fritiden.

Grej

På Tommerup Efterskole har vi det, der skal til af lamper og sminke-faciliteter for at kunne lave teater på et seriøst niveau. Det vigtigste “grej” er dig og dine potentialer.

Dine undervisere

Søren Snogdal-Bech og Julie Gry Karkov Pallesen.

Niveau

Teaterlinjen er for alle – der har tænkt sig at udvikle sig, vel at mærke! Du behøver ikke at have spillet Hamlet på en lille, udvalgt scene i Berlin. Til gengæld skal du ville – og turde. Kontakt os gerne, hvis du har brug for at vide mere.

Se os!

På Youtube ligger der en del fine klip med glimt og indtryk fra teaterlinjen. Vi håber, du kan lide det.

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Tommerup Efterskole (Officiel)

... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️

De smukke unge mennesker 💐🇩🇰

Load more

Stærkt fællesskab og stærke fag. Efterskole for livet.

Ring 6476 1012.
Skriv.
Besøg os.