teater

stå frem – bliv set

Teater efterskole

Teater efterskole? Her er linjefaget for dig, der tør stå frem – eller som gerne vil lære det. Nogle gange optræder vi i vores campingvogn, som er vores mobile intimscene. Andre gange spiller vi for 400 publikummer. Vi tager på turné hvert forår – det er et af årets forskellige højdepunkter.

Vi arbejder med hele teaterfagets værktøjskasse – bevægelsesarbejde, replikbehandling, intonation, idéudvikling og meget andet. Målet er, at du skal kunne stå frem foran et publikum og have styr på, hvad du laver.

På teaterlinjen er ét af de bærende elementer årets musicalproduktion. Teaterlinjen er for dig, der vil flytte seriøst på din performance – selv og sammen med dit hold.

Ugentlige timer

Du får 6 ugentlige undervisningstimer. Hertil kommer deltagelse i musical og de sjove ting, vi finder på til festivaler, på turné og i fritiden.

Grej

På Tommerup Efterskole har vi det, der skal til af lamper og sminke-faciliteter for at kunne lave teater på et seriøst niveau. Det vigtigste “grej” er dig og dine potentialer.

Dine undervisere

Søren Snogdal-Bech og Julie Gry Karkov Pallesen.

Niveau

Teaterlinjen er for alle – der har tænkt sig at udvikle sig, vel at mærke! Du behøver ikke at have spillet Hamlet på en lille, udvalgt scene i Berlin. Til gengæld skal du ville – og turde. Kontakt os gerne, hvis du har brug for at vide mere.

Se os!

På Youtube ligger der en del fine klip med glimt og indtryk fra teaterlinjen. Vi håber, du kan lide det.

1 week ago

1 week ago

#TommerupEfterskole i farver ❤️ Fra dagens sponsorløb til fordel for Cambodia YMCA's arbejde med hjemløse børn. Flot arrangeret af Verdensborgerlinjen - løbet af hele #te1819. Rigtig god efterårsferie! 😀 ... See MoreSee Less

Snart er det efterårsferie - første pause i #efterskolelivet. Her kommer et lille tilbageblik 😀 MEN MEN MEN: før vi går på ferie, skal vi have SPONSORLØB til fordel for YMCA i Cambodja - så vi er max klar på #TommerupEfterskole, selvom det snart er ferie. #te1819 ... See MoreSee Less

Ingeborg “hold nu kæft Lars”

Ingeborg Thormann Nielsen Fame!!

Når vi siger "outdoor" og "kano," så siger vi også, at nogen skal i vandet. Sådan er det bare 😉 Det kom en del skønne te'ere den anden dag i smukt efterårsvejr.

God weekend 🙂

#TommerupEfterskole #te1819

Stine Katrine Jonas Marcus HAHAHA, det er godkendt

Stine, nu har du jo også fået en del træning fra Kanomester Henrik

det ser prof ud. Bruger I stunt men?

Jonathan Hansen Theil ser godt ud

Ingeborg Nicky det var en hyggelig tur

Søren Snogdal-Bech gad vide om min regnjakke mon var der?😮😂😝

det sædvanlige svar er - "skaf et billede" - men de er faktisk flyttet til et andet sted 😉