tilmeld dig

Tilmeld dig

""
Eleven

Kontakt os, hvis du ikke finder det ønskede skoleår (hvis du f.eks. vil tilmelde dit barn længere ude i fremtiden).

Klassetrin (obligatorisk)
Linjefag (obligatorisk)
Fornavn (obligatorisk)
Efternavn (obligatorisk)
Cpr-nummer (obligatorisk)
Adresse (obligatorisk)
Postnummer (obligatorisk)
By (obligatorisk)
Hjem-kommune (obligatorisk)
Nuværende skole (obligatorisk)
Mor
Mors navn (obligatorisk)
Mors stilling
Mors adresse (obligatorisk)
Mors postnummer (obligatorisk)
Mors by (obligatorisk)
Mors cpr-nummer (obligatorisk)
Mors arbejdstelefon (obligatorisk)
Mors private telefon (obligatorisk)
Far
Fars navn (obligatorisk)
Fars stilling
Fars adresse (obligatorisk)
Fars postnummer (obligatorisk)
Fars by (obligatorisk)
Fars cpr-nummer (obligatorisk)
Fars arbejdstelefon (obligatorisk)
Fars private telefon (obligatorisk)
Eventuelle bemærkninger
Skriv dem her.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Pris og procedure

Et ophold på Tommerup Efterskole koster i skoleåret 2018/2019:  2.350 kr. (2019/2020: 2.400 kr) om ugen. Herfra skal I trække tilskud fra staten, kaldet statslig elevstøtte.

Tilskuddets størrelse afhænger af husstandsindkomsten i det indkomstår, som ligger 2 år forud for skolestart. Ved skolestart i 2018 bliver tilskuddet altså beregnet ud fra husstandsindkomsten i 2016.

Alle optagne elever vil i foråret inden skolestart modtage ansøgningsblanket til den statslige elevstøtte direkte fra skolens kontor. Der er desuden reduktion i forældrebetalingen, hvis familien har andre hjemmeboende børn under 18 år. Det endelige beløb opkræves i 11 rater fra august til juni måned.

Det er gratis at blive skrevet op til et skoleår på Tommerup Efterskole, og ligeledes gratis at stå på venteliste.

Cirka 1 år før skoleårets start opkræver vi et depositum på kr 1.200 og indmeldelsesgebyr på kr. 800. Depositummet returneres efter fuldført efterskoleophold med fradrag af eventuelle skader og køb, eleven har foretaget i løbet af året.

Med i prisen er alle undervisningsmaterialer, udgifter til lejrskoler og andre ture i løbet af året; dog med undtagelse af Verdensborgerlinjen, hvor der er en egenbetaling på 7.000 kr (19/20) for deltagelse i turen til Cambodja.

6 days ago

Vores eSport'ere var til Odincon i weekenden- I ved eSports-festivalen, hvor Astralis lige har vundet ESL Pro League-finalen... 👍

Det var en ret vild oplevelse. Nu har vi kun ekstra travlt med at blive de bedste til Counterstrike 💪

#te1819

Mads Nørgaard Jacob Holmgaard Andersen Per Poulsen Andreas Holm Thomas Riis Hans Ravn Andreas Vinkel Østergård Filip M. Thams Daniel Lass Ashraf Emil Kristensen utroligt at vores Football Manager ikke blev til mere...

Hvor er i henne Andreas Fager Hansen & Christian Kirk ?

Cecilie Nielsen se hvor dygtig din bror er 🙂

Den *legendariske* julehulebyggeweekend med Hanne Schjødt-Pedersen og Søren Snogdal-Bech er i fuld gang 🙂

SÅ er det jul på #TommerupEfterskole 🎄❤️

Hej Gert haaaaaa

Katrine Specht🎄🤶

Hvor er I bare skønne ❤

Anja Andreasen kan du huske det 🌲🌲

Stort tillykke med jubilæet og glædelig jul🎅🏼🎅🏼🎅🏼

Sebastian sikke en dans vi fik lavet 🤩

+ View more comments

JADAAAA!!! ⚽️ 💪

#TommerupEfterskole's pigehold vandt Fynsmesterskabet i indendørs fodbold i dag med sejre over Efterskolen ved Nyborg og Hjemly Idrætsefterskole.

Sådan piger - medaljen klæder jer vildt godt ! 🥇🏆👍

JADAAAA!!! ⚽️ 💪

#TommerupEfterskoles pigehold vandt Fynsmesterskabet i indendørs fodbold i dag med sejre over Efterskolen ved Nyborg og Hjemly Idrætsefterskole.

Sådan piger - medaljen klæder jer vildt godt ! 🥇🏆👍

Super flot piger ♥️♥️🏆🏆⚽⚽

Seje piger

Godt gået! :)

Tillykke piger 👏👏💪⚽️

Sådan🏆

Jubiiii, kæmpe mange tillykker 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Super flot piger 🥇👍STORT TILLYKKE 🏆😊

Seje tøsser💪 Vild flot - godt gået👍 Tillykke tillykke

Hvor er det flot. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰❤️

Er TE ved at få deres "fodbold-ry" igen? Jonas Panduro Skærlund

💪🏆⚽️

I er for seje👍🌸🌸🌸🌸🌸

Tillykke Ingeborg Thormann Nielsen, godt spillet piger 👍🎊

I er for seje, super godt gået.

Så godt piger

Tillykke

Stort tillykke🇩🇰🇩🇰

+ View more comments