Tilmeld dig her!

Tilmeld dig

Eleven

Kontakt os, hvis du ikke finder det ønskede skoleår (hvis du f.eks. vil tilmelde dit barn længere ude i fremtiden).

Klassetrin (obligatorisk)
Linjefag (obligatorisk)
Mor
Far
Eventuelle bemærkninger

Der er pt. problemer med vores system. Derfor kan du opleve ikke at få en bekræftelse pr. mail eller en "succes-meddelelse," når du har klikket SEND.

Din indtastning bliver gemt hos os, når du klikker SEND.

Er du tvivl? Ring gerne til sekretær Regitze på 6476 1012.

Vi arbejder at løse problemet. Tak for din forståelse.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pris og procedure

Et ophold på Tommerup Efterskole koster i skoleåret 2018/2019:  2.350 kr. (2019/2020: 2.400 kr) om ugen. Herfra skal I trække tilskud fra staten, kaldet statslig elevstøtte.

Tilskuddets størrelse afhænger af husstandsindkomsten i det indkomstår, som ligger 2 år forud for skolestart. Ved skolestart i 2018 bliver tilskuddet altså beregnet ud fra husstandsindkomsten i 2016.

Alle optagne elever vil i foråret inden skolestart modtage ansøgningsblanket til den statslige elevstøtte direkte fra skolens kontor. Der er desuden reduktion i forældrebetalingen, hvis familien har andre hjemmeboende børn under 18 år. Det endelige beløb opkræves i 11 rater fra august til juni måned.

Det er gratis at blive skrevet op til et skoleår på Tommerup Efterskole, og ligeledes gratis at stå på venteliste.

Cirka 1 år før skoleårets start opkræver vi et depositum på kr 1.200 og indmeldelsesgebyr på kr. 800. Depositummet returneres efter fuldført efterskoleophold med fradrag af eventuelle skader og køb, eleven har foretaget i løbet af året.

Med i prisen er alle undervisningsmaterialer, udgifter til lejrskoler og andre ture i løbet af året; dog med undtagelse af Verdensborgerlinjen, hvor der er en egenbetaling på 7.000 kr (19/20) for deltagelse i turen til Cambodja.