tilmeld dig

Tilmeld dig

""
Eleven

Kontakt os, hvis du ikke finder det ønskede skoleår (hvis du f.eks. vil tilmelde dit barn længere ude i fremtiden).

Klassetrin (obligatorisk)
Linjefag (obligatorisk)
Fornavn (obligatorisk)
Efternavn (obligatorisk)
Cpr-nummer (obligatorisk)
Adresse (obligatorisk)
Postnummer (obligatorisk)
By (obligatorisk)
Hjem-kommune (obligatorisk)
Nuværende skole (obligatorisk)
Mor
Mors navn (obligatorisk)
Mors stilling
Mors adresse (obligatorisk)
Mors postnummer (obligatorisk)
Mors by (obligatorisk)
Mors cpr-nummer (obligatorisk)
Mors arbejdstelefon (obligatorisk)
Mors private telefon (obligatorisk)
Far
Fars navn (obligatorisk)
Fars stilling
Fars adresse (obligatorisk)
Fars postnummer (obligatorisk)
Fars by (obligatorisk)
Fars cpr-nummer (obligatorisk)
Fars arbejdstelefon (obligatorisk)
Fars private telefon (obligatorisk)
Eventuelle bemærkninger
Skriv dem her.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Pris og procedure

Et ophold på Tommerup Efterskole koster i skoleåret 2018/2019:  2.350 kr. (2019/2020: 2.400 kr) om ugen. Herfra skal I trække tilskud fra staten, kaldet statslig elevstøtte.

Tilskuddets størrelse afhænger af husstandsindkomsten i det indkomstår, som ligger 2 år forud for skolestart. Ved skolestart i 2018 bliver tilskuddet altså beregnet ud fra husstandsindkomsten i 2016.

Alle optagne elever vil i foråret inden skolestart modtage ansøgningsblanket til den statslige elevstøtte direkte fra skolens kontor. Der er desuden reduktion i forældrebetalingen, hvis familien har andre hjemmeboende børn under 18 år. Det endelige beløb opkræves i 11 rater fra august til juni måned.

Det er gratis at blive skrevet op til et skoleår på Tommerup Efterskole, og ligeledes gratis at stå på venteliste.

Cirka 1 år før skoleårets start opkræver vi et depositum på kr 1.200 og indmeldelsesgebyr på kr. 800. Depositummet returneres efter fuldført efterskoleophold med fradrag af eventuelle skader og køb, eleven har foretaget i løbet af året.

Med i prisen er alle undervisningsmaterialer, udgifter til lejrskoler og andre ture i løbet af året; dog med undtagelse af Verdensborgerlinjen, hvor der er en egenbetaling på 7.000 kr (19/20) for deltagelse i turen til Cambodja.

Vi bytter værelser i løbet af skoleåret på #TommerupEfterskole.

Det gør vi, fordi det styrker fællesskabet - og fordi alle har godt af at lære nogle nye at kende 👍

Det er lærerne, der styrer, hvem der skal bo hos hvem - hvad mener eleverne egentlig om det?

#te1819

Nanna og Julie se lige jeres skønne lillebror Simon. 👍❤️

Det var godt💗💗💗💗

1 day ago

Vi er i gang med musical-ugen for #te1819 - og I kan godt glæde jer 🙂

#TommerupEfterskole opfører "Midt om Natten - the musical" for fuldt udtræk med danse- og teaterinstruktører, fuld smadr på lys und alles 👍💪

Musicalen er en hyldest til Kim Larsen, som vi alle mistede for kort tid siden.

DATOERNE ER
Torsdag den 22. november kl. 19.30 for lokalområdet, gamle elever, kommende elever, forældre og de, der ikke kan fredage.

Fredag den 23. november kl. 10 for lokalområdets skoler.

Fredag den 23. november kl. 19.30 for forældre, søskende og bedsteforældre.

Vi glæder os 👏

Vi glæder os til at komme fredag 🎶🎭

Det ville jeg gerne se - men der er desværre alt for langt

Vi glæder os også til at opleve skolen elever udfolde sig på de skrå brædder, også dig Anders Rose Jensen

1 day ago

Vores helt egen Tóki fra elevholdet #te1819 har lavet plakaten - flot, ikke?! 🙂

Hvordan bestiller vi billetter til den 23/11, forældre forestillingen?

Vi glæder os helt fantastisk meget 😊 😊

#TommerupEfterskole har KFUM og KFUK i Danmark som en del af sit organisatoriske bagland: Én af landets største børne- og ungdomsbevægelser. KFUM og KFUK arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge over hele landet.

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TE'ere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af 🙂 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

På KFUM og KFUKs årlige landsmøde denne weekend var der rigtig mange tidligere TEere, som nu er engagerede frivillige i hele Danmark.

Dét er vi stolte af :-) 👍for frivillighed!

#te1617 #te1718 #te1819

#te0809

Hmm - KFUM og KFUK er heldige at de har fået fat i nogle af de bedste, smukkeste og klogeste unge mennesker i Danmark - og fuldstændig tilfældigt er det også snuskebasser 😉

Stolt bliver jeg.... også selv om jeg “kun” har været med i godt 4 år....