undervisere

her er holdet – så kan du lære det

Undervisere

Anna Dragsbæk Juliussen underviser i dansk, engelsk og verdensborger. Skriv til Anna.

Hanne Schjødt-Pedersen er ansvarlig for inklusion og vejleder. Hanne underviser i tysk, dansk og kristendom. Skriv til Hanne.

Mark Bradford underviser i Cambridge Engelsk, Cambridge Maths, engelsk og matematik. Skriv til Mark.

Hanne Termansen Kaa er vejleder og underviser i engelsk. Skriv til Hanne.

Sofie Rømer Ejegod underviser i musik (linjefag), fællesskrål, engelsk og kristendom. Skriv til Sofie.

Brian Hansen underviser i musik (linjefag), fællesskrål og matematik. Skriv til Brian.

Søren Snogdal-Bech underviser i teater (linjefag), fællesskrål, outdoor og dansk. Skriv til Søren.

Martin Bak underviser i fysik/kemi, biologi, historie og samfundsfag. Skriv til Martin.

Tobias Ellegaard underviser i eSport. Skriv til Tobias

Mathias Pedersen underviser i samfundsfag, historie, kristendom og idræt  Skriv til Mathias.

Jonas Panduro Skærlund underviser i matematik og fodbold (linjefag) Skriv til Jonas.

Jakob Sand Larsen underviser i fysik, biologi, geografi og idræt. Skriv til Jakob.

Mads Ekblad underviser i samfundsfag, kristendom, engelsk, boldspil og medie (valgfag). Skriv til Mads.

Vi er ca. 15…

… undervisere, hvoraf 2 er på orlov + gæstelærere.

De fleste af os…

… spiser sammen med eleverne og har vagter om aftenen og i weekenderne. Det kan vi rigtig godt lide.

2 weeks ago

Vi har sagt farvel til #te1718. Av. Hvor har det været dejligt og hårdt og for meget og bare så skønt. Tusind tak for jer, kære elever. Pas på jer derude, ikke også? Kærlig hilsen fra alle os på #TommerupEfterskole ... See MoreSee Less

Tak for at I har taget jer godt af vores unge mennesker i de sidste 10 mdr. 👍🏻😊

Fra de sidste, dejlige dage med #te1718. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

De smukke, unge mennesker fra #TommerupEfterskole og #te1718 ... See MoreSee Less

Smukke, unge mennesker

😢 pludslig er de stukket af 😘

Nu er det faktisk lige oppe over. Vi har lavet et lille tilbageblik. Vi kan godt afsløre, at vi er ret vilde med #te1718 her på #TommerupEfterskole... Enough said.
#tefaellesskab #tefaglighed #tefrirum

Dejlig video ☀️ et fantastisk år for min yngste søn ❤️❤️ vi glæder os over, at han får et år mere på skønne Tommerup efterskole ❤️

3 weeks ago

Iihh, hvor er I fine 👏👏👍👍😍😍☀️☀️☀️