Weekend på efterskole er noget en del spekulerer på, inden de starter. Hvordan bliver det? Er jeg alene, mens alle er taget hjem? Sker der noget som helst? Eller sker der så meget, at jeg bliver for træt til ugen efter?

På Tommerup Efterskole er weekenderne forskellige. Nogle gange sker der næsten ingenting – andre gange er der masser af fælles-aktiviteter.

Én gang om året er vi på efterskolefestival, hvor vi mødes med mere end 600 andre efterskolelever op til påskeferien (det er teknisk set ikke en weekend, men det føles sådan).

Det handler for det meste “bare” om at være sammen og have det sjovt – ofte med et eller andet tema. På Efterskolefestival 2018 handlede det f.eks. om, hvad det vil sige at være dansk.

Billederne fra skolen viser efterskolefestivalen 2018 og pige/drenge-sjov i skøn kønsforvirring. Videoerne er fra almindelig hyggeweekend og én med Harry Potter-tema.

Skønt, ikke?

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Weekend på TE

Hvordan er weekend egentlig på #TommerupEfterskole? Kom-juntaen tog ud for at undersøge. Der sker noget nyt hele tiden - denne weekend var det noget med et løb inde i Odense og fri hygge for resten. Hør selv - og god weekend :-)#tefaellesskab #tefrirum

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Fredag den 6. oktober 2017
Fyns Hogwart?!

#TommerupEfterskole er fuld af historie - Fyns Hogwarts? I weekenden gav vi den gas med Anna og Gry som hhv. Potter og ham, hvis navn ikke må siges. Samuel fra Gryffindor afgjorde quidditch. Sådan :-)Komjuntaen var på pletten med kamera og... vokal.#te1617 #tefællesskab #tefrirum #fynshogwarts

Slået op af Tommerup Efterskole (Officiel) i Mandag den 13. marts 2017
Billeder fra drenge/pige-weekend

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar